Aries Tech

Nominalni kapacitet hlađenja 230 – 469 kW.

Aries Tech, sa R410A ekološkim rashladnim sredstvom, predstavljaju najbolje rešenje za primene procesa hlađenja (poput automobila, plastike, hemijskih i farmaceutskih proizvoda, hrane i pića, vinarije, mašinskih alata itd.), Nudeći veliku uštedu energije u svi uslovi rada. Filozofija dizajna snažno je orijentisana na smanjenje operativnih troškova i zaštitu životne sredine. Glavne karakteristike ovog asortimana su: kompresori za pomicanje za veću sezonsku energetsku efikasnost; visoko efikasne pločice ili isparivač školjki i cevi za veću efikasnost punog opterećenja; odvojeni vazdušni odseci za efikasniju regulaciju ventilatora u vezi sa promenom termičkog opterećenja; djelomični i ukupni povrat toplote za održivo korištenje električne energije. Širok spektar dodataka i verzija nudi rešenja za najrazličitije zahteve instalacije i istovremeno omogućava instalaciju, pokretanje i upravljanje sistemom.

Pocinkovani karbonski limovi i poliesteri sa prahom
Ekološki hladno sredstvo R410A
Klizni kompresori visoke energetske efikasnosti
Fazni monitor i grejač radilice
Zavrtane zavojnice sa bakrenim cevima i aluminijumskim perajima velikodušno su dimenzionisane
Aksijalni ventilatori sa optimizovanim profilom za smanjenje nivoa buke
Premereni toplotni izmenjivači toplote od nerđajućeg čelika AISI 316 ili školjke i cevi sa visokom energetskom efikasnošću i niskim padovima pritiska vode
Integrisana hidraulična grupa sastavljena od: jednostruke ili dvostruke cirkulacione pumpe sa srednjim i visokim raspoloživim pritiskom glave, rezervoara za skladištenje, ekspanzijske posude, automatskog kompleta za opterećenje, automatskog ventila i odvodne slavine.

Visoka sezonska energetska efikasnost
Djelomični i ukupni povrat toplote za održivo korištenje električne energije
Smanjeni nivo buke
Širok spektar dodataka i kompleta za prilagođena rešenja
Visoka pouzdanost i kontinuitet rada
Lakoća instalacije, upotrebe i održavanja
Integracija sa FC4ALL modulima za slobodno hlađenje ErP spremna 2018

Podeli: