O NAMA

GOAIR je lider u industriji kompresorske tehnologije sa sedištem u Novom Sadu. Kao ovlašćeni distributer i serviser renomiranih brendova kao što su Checcato, Abac, MTA, Omega Air i Aignep, pružamo kompletnu podršku za vaše potrebe za komprimovanim vazduhom.

Naša kompanija se ističe po impresivnom inventaru rezervnih delova i servisiranju širokog spektra modela i proizvođača kompresora. Nudimo ne samo rezervne delove, već i zamensku opremu kako bismo obezbedili kontinuirano i besprekorno funkcionisanje vašeg postrojenja. Uz našu 24/7 uslugu i tehničku podršku, možete biti sigurni da smo uvek tu da vam pomognemo.

Go air

Naš prodajni program obuhvata sve što je potrebno za efikasan rad vaših kompresorskih stanica. Industrijski vijčani i klipni vazdušni kompresori, filteri i sušači komprimovanog vazduha, inteligentni separatori kondenzata, oprema visokog pritiska, rashladni uređaji za različite namene – sve je deo našeg širokog asortimana. Ponosno nudimo visokokvalitetnu pneumatiku, priključni materijal i armature za kompletnu opremu Vaših kompresorskih stanica.

GOAIR ne samo da se ističe svojim visokokvalitetnim proizvodima, već se bavi i stalnim usavršavanjem. Naš program podrške odražava našu posvećenost našim klijentima i stalnu brigu za njihove potrebe.

Naš asortiman kompresora se proteže kroz različite sektore uključujući automobilsku, prehrambenu, ambalažnu i mnoge druge. Zasnovana na principima partnerstva i međusobnog poverenja, naša filozofija nije samo da prodajemo proizvode, već da stvaramo trajne odnose sa klijentima u cilju postizanja zajedničkog uspeha.

Sa fokusom na modernu tehnologiju i jednostavnost korišćenja, mi smo GOAIR – Vaš pouzdan partner u svetu kompresorske tehnologije.