DRE 100 – 150 HP vijčani kompresori

DRE 100 – 150 HP VIJČANI KOMPRESORI
Za srednje velike proizvodne lokacije

Napravljeni da se koriste uglavnom u srednjim ili velikim industrijama, vijčani kompresori sa fiksnom brzinom DRE 100 – 150 HP smanjuju gubitke energije i obezbeđuju maksimalnu uštedu kroz održavanje. U poređenju sa verzijama manje snage, DRE kompresori su opremljeni zupčastim prenosom, koji daje veću pouzdanost i stabilnost: povećava efikasnost kompresora do 3% kao i produžava životni ciklus proizvoda više od tehnologije remenskog prenosa.

Poboljšanja dizajna omogućavaju lakši pristup svim komponentama i smanjuju troškove održavanja. Usluge održavanja povećavaju efikasnost i brzinu, a može ih izvršiti jedan inženjer.

Kontroler stalno prati status mašine i dolazi sa sistemom upozorenja koji vas obaveštava o nivoima ulja u realnom vremenu. Može se integrisati sa sistemom za rekuperaciju energije, koji omogućava uštedu do 75% toplote proizvedene tokom kompresije i njeno korišćenje za zagrevanje vode za bojlere i tuševe. Kada je opremljen mašinom za sušenje, DRE 100 – 150 HP može još više da smanji otisak vaše proizvodnje.

Podeli: