FC4TAE i FC4ALL

Kapacitet hlađenja 13 – 430 kW

FC4TAE i FC4ALL su energetski najučinkovitije i najfleksibilnije jedinice za slobodno hlađenje na tržištu, koje nude potpuno upakovano rešenje, koje se može koristiti kao samostalni rashladni uređaj ili dodati u rashladno sredstvo takođe u drugi put.
Asortiman hladnjaka za tečnost serije FC4TAE i FC4ALL se sastoji od 7 modela upakovanih sa rebrastim vodenim zavojnicama, aksijalnim ventilatorima, slobodnim hlađenjem, vodenim ventilom i mikroprocesorskim regulatorom. „Modularni koncept“ korišćen za dizajn ovog asortimana omogućava FC4TAE i FC4ALL jedinicama hidrauličke integracije sa bilo kojim tečnim rashladnikom u TAEevoTech i Aries Tech.
Upotreba načina slobodnog hlađenja omogućava impresivne uštede energije i posebno je pogodna za industrijske procese gde je potrebna proizvodnja ohlađene vode tokom cele godine. Pod ovim sistemom, niska temperatura spoljnjeg vazduha koristi se zimi, jeseni i proleće da bi se u potpunosti ili delimično ohladila procesna tečnost koju hladnjak obično hladi pomoću svojih rashladnih kompresora.

-7 modela (FC4TAE 051-161-351-602-802 i FC4ALL 300-450)
-Okvir je izuzetno izdržljiv sa poliesternom bojom otpornom na rđe
-Minimalna temperatura okoline do -15 ° C
-Zaštitni filter za zavojnicu vazduh-voda
-Samostalan režim rada ili Master / slave (samo za FC4ALL)
-Upravljački ventil za slobodno hlađenje
-IP54 zaštita
-Mikroprocesorska kontrola

-Dodajte dodatne module po potrebi;
-Velika ušteda energije
-Dozvolite da prilagodite instalacije
-Pojednostavljena instalacija i lak pristup svim komponentama

Podeli: