HARIES TECH

Nominalni kapacitet hlađenja 154 – 323 kW
Nominalni kapacitet grejanja 168 – 359 kW.

Reverzibilne toplotne pumpe serije HARIES TECH, sa ekološkim rashladnim sredstvom R410A, predstavljaju najbolje rešenje za centralizovani hidraulički klima uređaj za srednja područja (kao što su bolnice, kancelarije, tržni centri itd.) I nude uštedu energije u svim radnim uslovima. Usvojena tehnička rešenja praktično doprinose smanjenju operativnih troškova sistema i zaštiti životne sredine. Uključuju: klizne kompresore koji nude visoku sezonsku energetsku efikasnost, ploče s toplotnim izmenjivačima visoke efikasnosti, za rad u povoljnijim uslovima energetske efikasnosti; rashladni krugovi sa odvojenim vazdušnim odsecima za progresivno zaustavljanje ventilatora u skladu sa trenutnim termičkim opterećenjem; delimični povrat toplote za održivo korišćenje električne energije. Napredna logika odmrzavanja osigurava maksimalan komfor u okruženju i visoku ekonomičnost usluge u poređenju s tradicionalnim sistemima.
Širok spektar dodataka i verzija nudi rešenja za najrazličitije zahteve instalacije i istovremeno omogućava instalaciju, pokretanje i upravljanje sistemom.

-Pocinkovani karbonski limovi i poliesteri sa prahom
-Ekološki R410A rashladno sredstvo
-Klizni kompresori visoke energetske efikasnosti
-Fazni monitor i grejač radilice
-Zavrtane zavojnice sa bakrenim cevima i aluminijumskim perajima velikodušno su dimenzionisane, uvek sa hidrofilnim tretmanom
-Aksijalni ventilatori sa optimizovanim profilom za smanjenje nivoa buke
-Dvostruki elektronski ekspanzijski ventil za optimizaciju performansi pri svim radnim brzinama
-Premereni toplotni izmenjivači toplote od nerđajućeg čelika AISI 316 ili školjke i cevi sa visokom energetskom efikasnošću i niskim padovima vode
-Integrisana hidraulična grupa sastavljena od: jednostruke ili dvostruke cirkulacione pumpe sa srednjim i visokim raspoloživim pritiskom glave, rezervoara za skladištenje, ekspanzijske posude, automatskog kompleta za opterećenje, automatskog ventila i odvodne slavine.

-Visoka sezonska energetska efikasnost
-Delomični povrat toplote za održivo korištenje električne energije
-Smanjeni nivo buke
-Širok spektar dodataka i kompleta za prilagođena rešenja
-Visoka pouzdanost i kontinuitet rada
-Lakoća instalacije, upotrebe i održavanja
-ErP spreman

Podeli: